Gürkan Uygun Kimdir?
Gürkan Uygun Kimdir?
27 Mayıs 1974 yılında İzmit’te doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı, 1990 yılında ise amatör tiyatroya başladı. Tatlı Kaçıklar, Affet Bizi Hocam, Böyle mi Olacaktı, Şapkadan Babam Çıktı, Deliyürek adlı...
15 Ağustos 2013 23:32
Font1 Font2 Font3 Font4

27 Mayıs 1974 yılında İzmit’te doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı, 1990 yılında ise amatör tiyatroya başladı. Tatlı Kaçıklar, Affet Bizi Hocam, Böyle mi Olacaktı, Şapkadan Babam Çıktı, Deliyürek adlı dizilerde rol aldı. Fasülye adlı 35`lik sinema filminde oynadı. 7 yıl Dormen tiyatrosunda oyunculuk yaptı.

Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Konservatuar bölümünde okudu.
Özelikle Etnik müzikleri ve dünya müzikleri dinlemeyi çok seviyor. Resim, karakalem çizim ve ufak heykelcikler yapıyor. Bu konularda herhangi bir eğitim almamış. Bunların dışında klarnet çalmak istiyor. Evindeki aksesuarları ve kullandığı eşyaları kendi yapmayı seviyor.

GÜRKAN.UYGUN  HAKKINDA HER ŞEY

SERHAT.HAKERİ HAKKINDA HER ŞEY

Kurtlar Vadisi‘nden sonra insanların sevgisini kazandı. Bundan çok büyük keyif duyuyor. İnsanlar onu Kurtlar Vadisi ile tanıdı. Bu dizi sayesinde beğenilen bir oyuncu oldu. Hayatında olumlu ve güzel değişiklikler oldu.


Filmografi
Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı : Çağan Irmak – 2014
Tamammıyız? : Çağan Irmak – 2013(İhsanın Babası)
Çanakkale: Yolun Sonu : Serdar Akar – 2013(Onbaşı Muhsin, keskin nişancı)
Hititya Mangala Çarkı – 2013
Kurtlar Vadisi Filistin : Zübeyir Şaşmaz – 2011(Memati Baş)
Kurtlar Vadisi Irak : Serdar Akar – 2006(Memati Baş)
Çarpışma : Umut Aral – 2005
Fasulye (film) : Bora Tekay – 1999(Cengiz)
Hoşçakal Yarın : Reis Çelik – 1998
Rol aldığı dizi filmler
Kaygısızlar – 1994
Tatlı Kaçıklar – 1995
Son Kumpanya – 1997
Bir Demet Tiyatro
Affet Bizi Hocam – 1998
Böyle Mi Olacaktı – 1998
Yılan Hikayesi – 1999
Yedi Numara – 2000
Aşkım Aşkım – 2001
Deli Yürek – 2002(komiser)
Çiçek Taksi – 2002
Şapkadan Babam Çıktı – 2003
Kurtlar Vadisi – 2003-2005(Memati Baş)
Kurtlar Vadisi Terör – 2007(Memati Baş)
Kurtlar Vadisi Pusu – 2007-2012(Memati Baş)
Halil İbrahim sofrası- 2010 (kendisi Gürkan Uygun)(konuk oyuncu)
Muhteşem Yüzyıl – 2013 (Mimar Sinan)
Kaçak – 2013-(Serhat Hakeri)

Etiketler: ,
.....

Gürkan Uygun Kimdir? Yazısına 4 Yorum Yapıldı

YORUM YAPMAYA NE DERSİNİZ


Yukarı Geri Ana Sayfa

Kaçak