Begüm Birgören Kimdir?


begüm birgörenBegüm Birgören 20 Eylül 1982 Eskişehir doğumlu. Türk dizisi ve sinema filmi oyuncusudur. 13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı.

 

 

 

 

Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun oldu.

 

BEGÜM.BİRGÖREN ( MERVE.TOPÇUOĞLU ) HAKKINDA HER ŞEY

 

Filmografi

  • Ağır Roman Yeni Dünya (2012)
  • Türkan (2011)
  • Ömre Bedel (2009) – Ömür
  • Ali’nin Sekiz Günü (2008) – Zeynep
  • Mert ile Gert (2008) – Nazlı
  • Nokta (2008)
  • Karayılan (2007) – Elvan
  • Kırık Kanatlar (2006) – Ayşe
  • Sen Ne Dilersen (2005) – Genç Eleni
  • Seher Vakti (2005) – Melike
  • Arapsaçı (2004)
  • Mavi Kolye (2003) – Nil
  • Pilli Bebek (2003) – Olcay
  • Beşibiryerde (2002)

Begüm Birgören Kimdir? ile Benzer Yazılar:

13 Ağustos 2013 Saat : 2:05

Begüm Birgören Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

Sponsor Bağlantılar

Yeni Sayfamızı Davet

Sponsor Bağlantı TIKLA

İstanbul Toki Konutları

KAÇAK KARAKTERLERİ

İnanç KonukçuSerhat HakeriHasan KüçükçetinMustafa AvkıranBerk HakmanÖzlem YılmazBegüm BirgörenBurak DenizGürkan Uygun Yağmur TanrısevsinHaluk BilginerÇağkan Çulha

KAMU OYUNA DUYURU

facebook.com/kacakset sayfamız KAÇAK dizisi yapımcısı Süreç film tarafından anlamsız bir şekilde kapatılmıştır. Uzun zamandır Sayfamız üzerinde oynanan oyunlara elimizden geldiğince dayanmaya çalıştır. Ancak Türkiye'de bir ilk Olarak bir fan sayfası resmi sayfayı geçmek üzere iken kapatıldı. Umuyoruz ki Süreç Film bu yapmış olduğu hatadan döner.

En Çok Okunanlar