Begüm Birgören Kimdir?


begüm birgörenBegüm Birgören 20 Eylül 1982 Eskişehir doğumlu. Türk dizisi ve sinema filmi oyuncusudur. 13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı.

 

 

 

 

Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun oldu.

 

 

 

Filmografi

  • Ağır Roman Yeni Dünya (2012)
  • Türkan (2011)
  • Ömre Bedel (2009) – Ömür
  • Ali’nin Sekiz Günü (2008) – Zeynep
  • Mert ile Gert (2008) – Nazlı
  • Nokta (2008)
  • Karayılan (2007) – Elvan
  • Kırık Kanatlar (2006) – Ayşe
  • Sen Ne Dilersen (2005) – Genç Eleni
  • Seher Vakti (2005) – Melike
  • Arapsaçı (2004)
  • Mavi Kolye (2003) – Nil
  • Pilli Bebek (2003) – Olcay
  • Beşibiryerde (2002)

Begüm Birgören Kimdir? ile Benzer Yazılar:

13 Ağustos 2013 Saat : 2:05

Begüm Birgören Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

OYUNCU BİYOGRAFİLERİ

İnanç KonukçuGürkan UygunHasan KüçükçetinMustafa AvkıranBerk HakmanÖzlem YılmazBegüm BirgörenBurak DenizFeriha Eyüboğlu

Sponsor Bağlantı TIKLA

İstanbul Toki Konutları

KARAKTERLER

İnanç KonukçuSerhat HakeriHasan KüçükçetinMustafa AvkıranBerk HakmanÖzlem YılmazBegüm BirgörenBurak DenizGürkan Uygun

Sponsor Bağlantı TIKLA

Kaçak Oyuncu Kadrosu Kurtlar Vadisi Pusu

Facebook'ta Bizi Katılın